fbpx

A nyitott tetős vezetés klasszikus, sportos élménye: íme a MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás

A vászontetős négyüléses új különkiadása extravagáns karosszéria-kiegészítőkkel és merőben új felszereltségi tételekkel fokozza tovább a négy keréken átélhető egyediséget, a semmihez sem hasonlítható életérzést és a nyitott tetős vezetés élményét.

A MINI Cooper S Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,5 – 6,9 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 148 – 157 gramm / km) a klasszikus sportosság, a vérpezsdítő nyitottság és a végtelenül extravagáns kisugárzás páratlan harmóniájával kecsegtető Resolute Edition különkiadásban is elérhetővé vált – épp a közelgő tavaszi szezonra. A különkiadás precízen összeállított, exkluzív dizájncsomagja és felszereltsége stílusosan emeli új szintre a négy keréken átélhető egyediséget és a nyitott tetős vezetés abszolút élményét.

A MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás első példányai 2022 márciusában érkeztek meg a brit prémiumgyártó márkakereskedéseibe, készen a belvárosi sugárutak és a végtelen országutak meghódítására.

A brit prémiummárka nyitott tetős négyülésese jelenleg az egyetlen prémium kabrió a kisautó-szegmensben, a Resolute Edition különkiadás hamisítatlan exkluzivitása pedig mindezt tovább fokozza. Karosszériafényezésének egyedi vonásai, könnyűfém keréktárcsái, utasterének dizájnmegoldásai és felszereltségi tételei egytől egyig a MINI-re jellemző hagyományőrzés, egyediség és élmények nagykövetévé emelik az újdonságot. A MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás erőteljes motortechnikája kiváltképp intenzív találkozásokat garantál a napsütötte utak fuvallataival: a MINI TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres benzinmotor 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítménye 7,2 másodperces nulla-százas gyorsulást kínál.

Mint ilyen, a MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás a márkára jellemző, gokartos vezetési élmény legfrissebb formáját testesíti meg. Karosszériája így a klasszikus stílusjegyek merőben új értelmezését közvetíti: a Rebel Green fényezés a végletekig letisztult sportosság üzenetét hirdeti, miközben a megannyi tradicionális stíluselem a jól megszokott króm árnyalat helyett exkluzív Resolute Bronze színben pompázik. Ide tartoznak a kör alakú első fényszórók keretei, a hűtőrács-keret, a hátsó lámpák keretei, az első kerékjárati ívek mögött elhelyezett oldalsó irányjelző-panelek, az ajtók és a csomagtérajtó kilincsei, valamint az első lökhárító légbeömlőinek keretei és a tanksapka. Mindezzel a hűtőrács-keret belső éle és keresztmerevítője, a márkaemblémák, a típusjelölések és a kipufogóvégek alkotnak kontrasztot, amelyeket Piano Black árnyalatban álmodtak meg a készítők. A fekete szín a különkiadás külső visszapillantó-házain és elektromosan működtethető vászontetején is visszaköszön. Utóbbi vezetés közben is, 30 km/órás sebességig nyitható, illetve zárható.

A MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás egyetlen klasszikus króm eleme az övvonal magasságában alkalmazott dekorcsík, amely az egész utasteret körülöleli.

A nyitott tetős négyüléses sportosságát a különkiadás motorháztetejét díszítő csíkok emelik új szintre: a párhuzamos vonalak alkotta mintát a világos arany és a sötét arany árnyalatok közötti fokozatos színátmenet, illetve a „RESOLUTE” felirat hangsúlyozza ki. A különkiadás sportos kiállását a 18” méretű, Pulse Spoke Black könnyűfém keréktárcsa-garnitúra fokozza, amelynek alternatívájaként – az opcionális extrafelszereltség részeként – a modell alá a 17” méretű Tentacle Spoke Black könnyűfém felnik is megrendelhetők.

A küszöblécek „RESOLUTE” feliratot viselve kínálnak exkluzív belépőt az utastérbe, ahol a brit prémiummárka ügyfelei Black Pearl / Light Chequered árnyalatú, szövet / műbőr borítású sportülésekben foglalhatnak helyet. Ez az árnyalat tökéletesen harmonizál a Rebel Green karosszériafényezéssel, illetve a karosszéria fekete és arany színű stílusjegyeivel. A különkiadáshoz az opcionális extrafelszereltség részeként a MINI Yours Leather Lounge felszereltségi csomag Carbon Black árnyalatú utastérbőrözése is megrendelhető.

A különkiadás utasterének exkluzivitását olyan dekorbetétek fokozzák, amelyeket a készítők kifejezetten a különkiadás számára terveztek meg. A dekorelemek fekete háttere előtt párhuzamosan futó és egyenletesen ívelt, világos arany vonalak ragyognak, amelyek a motorháztető-csíkok mintázatát idézik. Napnyugta után az utastér különleges dizájnmegoldásait a LED-technológiás utastér-világítást kínáló Világítás csomag és a látványos megvilágításokat kínáló Hangulatvilágítás emeli ki – amelyek ugyancsak a különkiadás széleskörű alapfelszereltségének részei.

A MINI Cooper S Cabrio Resolute Edition különkiadás utasterének kézzelfogható éke a Nappa bőrrel bevont sportkormány, amelynek függőleges küllőjét a „RESOLUTE” felirat díszíti. A MINI operációs rendszerének legújabb generációja a járműfunkciók, az audiorendszer, a kommunikációs megoldások, a navigációs rendszer és az okosalkalmazások egyszerre gyors és intuitív vezérlését teszi lehetővé, miközben az újként összeállított felszereltségi csomagok nagyfokú személyre szabhatósági szabadságot garantálnak, legyen szó akár a legmodernebb vezetést támogató rendszerekről, akár a leginnovatívabb járműkapcsolati megoldásokról.

BMW.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb