fbpx

575 LÓERŐS ÉS GYÖNYÖRŰ: ITT A A TÖKÉLETES RANGE ROVER SPORT SVR MODELL

A Special Vehicle Operations (SVO) elkészítette a Range Rover Sport SVR különkiadását, amelyet az első ízben alkalmazott, szilárd üvegszemcsékkel kevert fényezés tesz kivételesen látványossá.

Az exkluzív színkombinációkat és azokkal harmonizáló belső dekorrészleteket felvonultató Range Rover Sport SVR Ultimate limitált széria révén még látványosabbá vált a Land Rover modellcsaládjának leggyorsabb, legnagyobb teljesítményű tagja.

Az 575 lóerős modell az SV Bespoke részleg által megvalósított különkiadása háromféle, kézzel kivitelezett színben rendelhető; ezek közül kettő – az új Maya Blue Gloss és Marl Grey Gloss árnyalatok – kizárólag az Ultimate szériához áll rendelkezésre. Ezek alaprétegébe intenzív fényvisszaverő képességű, apró fehér üvegszemcséket kevertek, ami a csillagos égboltot idéző ragyogást eredményez. A kevésbé feltűnő megjelenést kedvelő ügyfelek számára kínál kedvező alternatívát a harmadik opció: a Ligurian Black Satin fényezés. Mindhárom karosszériaszínhez Narvik Black kontraszt tető társul.

Az SV Bespoke részleg munkatársai a legapróbb részletekre is odafigyeltek. A motorházfedélen és a csomagtérajtón elhelyezett, fekete Range Rover felirat recézett kivitelű, exkluzív kontrasztos Fuji White szegéllyel; utóbbi a kerékív-toldatok díszítőelemeiben is visszaköszön.

A Range Rover Sport SVR minden idők leggyorsabb, legdinamikusabb és legerősebb Land Rover modellje. A második generációs típust a kompresszoros 5.0 V8 Supercharged motor 575 lóerős, 700 Nm forgatónyomatékú változata hajtja. Az SVR álló helyzetből mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 283 km/óra.

Az SV Bespoke részleg munkatársainak kézműves szakértelme az utastérben is tetten érhető. Az ajánlott Ebony és Cirrus kivitelű belső térhez olyan különleges részleteket kínálnak, mint a B-oszlopokat díszítő, egyedi kivitelű, krómozott SV Bespoke emblémák, a kormányra integrált, feketére eloxált fém sebességváltó karok, vagy az Ultimate Edition megvilágított küszöbdíszlécek. A kivitel részét képezik a dombornyomott SVR felirattal díszített, könnyített Performance sportülések is, Windsor bőr és kontrasztos Suedecloth kárpitozással.

Az új SVR Ultimate különkiadás nyilvános premierjére a szeptember 1-5. között, Angliában, a Blenheim kastélyban megrendezésre kerülő Salon Privé kiállításon, a Special Vehicle Operations standján kerül sor. A modell augusztus 24-től világszerte megrendelhető.

forrás: LandRover

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb