fbpx

Audi A6 2.0 TFSI 2019 – A luxus és a teljesítmény tökéletes kombinációja

Most egy különleges lehetőség nyílik meg előtted, hogy tulajdonosa legyél egy 2019-es Audi A6 2.0 TFSI modellnek, amely mindössze 29 600 kilométert futott. Ez az autó nem csupán a prémium szegmensben kiemelkedő, de fekete színével és sportos limuzin kialakításával olyan megjelenést kínál, amelyet elsősorban üzletembereknek ajánlunk. Az Audi eleganciáját és teljesítményét ötvözve ez az autó ideális választás mindennapi használatra, hosszabb üzleti utakra, és bármilyen alkalomra, ahol fontos a stílus és a presztízs. Az ára 14 900 000 Ft, ami kiváló ajánlat egy ilyen prémium kategóriás autóért.

Stílus és megjelenés – Az igazi sportos limuzin
Az Audi A6 dizájnja egyszerre elegáns és erőteljes. A fekete színű, letisztult vonalvezetésű karosszéria modern, dinamikus megjelenést kölcsönöz az autónak. Az első rész domináns, széles hűtőrácsa és az éles LED-fényszórók kihangsúlyozzák a sportos karaktert, míg a króm díszítések tovább növelik a luxus érzetét. Ez az autó nem csak egy közlekedési eszköz – egy olyan jármű, amely megjelenésével tekintélyt parancsol, miközben minden út során magabiztosságot sugároz.

A karosszéria aerodinamikus kialakítása nemcsak vizuálisan vonzó, de segít a hatékonyság növelésében is, így minden utazás dinamikus és kényelmes lesz. Az Audi A6 tökéletesen egyensúlyoz a sportos és elegáns vonalak között, így nem csak a munkahelyi találkozókra, hanem akár hétvégi kirándulásokra is ideális.

Luxus belső tér és modern technológia
Az Audi A6 belseje a kényelem és az innováció csúcsát képviseli. A finom anyagok használata prémium érzetet nyújtanak minden utazás során. A tágas belső tér lehetővé teszi, hogy mind az első, mind a hátsó utasok maximális kényelemben utazhassanak, míg a csúcstechnológiás műszerfal és infotainment rendszer könnyen kezelhetővé teszi az autó funkcióit.

Az autó digitális műszerfala, a fejlett vezetéstámogató rendszerek és a kényelmi funkciók – mint a klíma- és ülésszabályozás – mind azt a célt szolgálják, hogy minden egyes út a lehető legkellemesebb legyen. Az Audi infotaiment rendszere lehetővé teszi, hogy intuitív módon irányítsd a navigációt, a szórakoztató funkciókat és az autó egyéb beállításait. Az Audi A6 belső tere nemcsak a sofőrnek, hanem az utasoknak is páratlan élményt nyújt.

Teljesítmény és hatékonyság – 2.0 TFSI motorral
Az Audi A6-ban található 2.0 TFSI 245LE benzinmotor lenyűgöző teljesítményt nyújt, amely tökéletesen illeszkedik a sportos limuzin stílusához. A motor egyesíti a dinamizmust és a hatékonyságot, így élvezetessé teszi a vezetést, akár a városban, akár autópályán. A gyorsulás, a sima váltás és a csendes motor járása mind hozzájárul ahhoz, hogy az Audi A6-al minden utazás különleges élményt nyújtson.

Az alacsony, mindössze 29 600 km-es futásteljesítmény biztosítja, hogy az autó gyakorlatilag új állapotban van. A 2019-es évjárat és a modern technológiák kombinációja garantálja, hogy ez az autó még hosszú évekig megbízható társa lesz új tulajdonosának.

Kivételes ajánlat üzletembereknek
Ez a fekete Audi A6 2.0 TFSI nemcsak a megjelenésével, de a teljesítményével is kiemelkedik a versenytársai közül. Egy ilyen luxusautó tökéletes választás üzletemberek számára, akik egy reprezentatív, stílusos és kényelmes autót keresnek, ami segít kiemelkedni a tömegből. Az Audi A6 minden szempontból ideális társ egy sikeres üzletember számára, legyen szó napi munkába járásról vagy hosszabb üzleti utakról.

Ez az Audi A6 most 14 900 000 Ft-ért eladó, ami figyelemre méltó ajánlat egy ilyen prémium kategóriás autóért. Ha egy megbízható, sportos limuzint keresel, amely kiemelkedő teljesítményt és luxust kínál, ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

A videót készítette: Martin Rewiews

Tesztelok.hu team

Itt érdeklődhetsz az autó után:
Fábián Autó Kft.  Budapest, Jászóvár utca 1.
Telefonszám: (+36) 30/6193968

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb