fbpx

Skoda Octavia II Kombi 1.2 TSI – megbízható társ a hétköznapokra és családi utakra

Ez az eladó Skoda Octavia II Kombi 1.2 TSI, 2010-es évjáratú, és bár a kilométerszámláló 370 000 km-t mutat, nem kell megijedni ettől a magas futásteljesítménytől. Az autó rendszeresen karban volt tartva, így továbbra is egy megbízható, gazdaságos választás lehet mind a mindennapi városi közlekedéshez, mind a hosszabb családi kirándulásokhoz. Az 1.2 TSI motor pedig híresen takarékos, így nem csak a vásárlási ár, de a fenntartási költségek is kedvezőek.

blank

Praktikum és kényelem mindenek felett

A Skoda Octavia II Kombi méreteiben és kialakításában is tökéletes választás családosoknak vagy azoknak, akiknek nagyobb csomagtérre van szükségük. Az autó beltere tágas, az öt utas kényelmesen elfér, miközben a csomagtér óriási, akár egy hosszú nyaraláshoz szükséges összes holmi is könnyedén befér. A kombi kivitel praktikus, legyen szó munkásautóról vagy egy öttagú család mindennapi közlekedéséről.

A Skoda megbízhatóságáról ismert, és ez az autó sem kivétel. A rendszeres karbantartásoknak köszönhetően a sok futott kilométer ellenére is megbízhatóan teljesít, így nyugodt szívvel ajánlhatjuk mind munkába járáshoz, mind családi autóként.

Alacsony fenntartási költségek

Az Octavia fenntartása nem csak azért kedvező, mert az 1.2 TSI motor gazdaságos, hanem mert a karbantartási költségek is kifejezetten barátiak. Például egy fékbetét garnitúra mindössze 5000 Ft körül van, a féktárcsa darabja pedig körülbelül 7000 Ft-ba kerül. Gyújtógyertya szintén 5000 Ft/db áron elérhető, míg egy lengőkar szett körülbelül 20000 Ft-ból megvan. Ezek a költségek mutatják, hogy az autó karbantartása nem jár nagy kiadásokkal, így a mindennapi használat sem terheli meg a pénztárcádat.

Ajánljuk családoknak és munkás autónak is

A Skoda Octavia II Kombi sokoldalúsága révén tökéletes választás lehet mind azoknak, akik egy megbízható családi autót keresnek, mind azoknak, akik egy praktikus és költséghatékony munkásautóra vágynak. Az autó hatalmas csomagtere mellett a kényelmes belső tér és az alacsony fenntartási költségek teszik különösen vonzóvá.

blank

Ha egy olyan autót keresel, ami elbírja a mindennapi kihívásokat, legyen szó nagybevásárlásról, családi kirándulásról vagy akár napi ingázásról, akkor ez a Skoda Octavia II Kombi tökéletes választás lehet számodra. Az autó ára 1 240 000 Ft, ami rendkívül versenyképes egy ilyen megbízható és karbantartott jármű esetében.

blank

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tesztelok.hu team

mobil: +36209315563

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb