fbpx

Plug-in hibrid változattal bővül a SEAT Tarraco palettája

A Tarraco hálózatról tölthető változatának megjelenése jól példázza a SEAT stratégiáját, amelynek célja a spanyol márka modelljeinek elektromos alapokra helyezése. Ennek megfelelően 2021. elejéig hat elektromos és hálózatról tölthető plug-in hibrid SEAT és CUPRA érkezik a két márka kínálatába.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1629651787166921″ bottom=”30″]

A hálózatról tölthető plug-in hibrid Tarraco több, mint 50 kilométert képes tisztán elektromos üzemmódban teljesíteni. Az 1.4 literes, 110 kW teljesítményű TSI benzinmotor és a 85 kW villanymotor kettősével pedig rendelkezésre áll a megnövelt, 245 lóerős rendszerteljesítmény. A Tarraco álló helyzetből 7,4 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/óra sebességre, legnagyobb sebessége pedig eléri a 217 km/órát.

Az új opciók közé bekerült a vontatmány asszisztens (trailer assist), amellyel lényegesen könnyebbé válik a vontatás és csökken a vontatmánnyal való parkolás kapcsán felmerülő nehézségek száma.  Emellett rendelkezésre áll az állóhelyzeti fűtés (Parking Heater), amely extrém hideg időben is lehetővé teszi a motor és a jármű gyorsabb bemelegédését.

A Tarraco FR illetve PHEV változatának gyártása 2020-ban indul majd, világpremierjét az idei Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartja.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb