fbpx

Magyarországon először: Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en!

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak az autózásban. A rendezvény idén e téren is egy jelentős mérföldkőhöz érkezik el!

Az Automobil és Tuning Show életében először, teljesen önálló megjelenést kapnak az elektromobilitási piac szereplői. A Hungexpo több mint 5.000 négyzetméteres „D” pavilonját a szervezők teljes egészében környezettudatos közlekedés égisze alatt töltik meg, az elektromos járművek mellett pedig a témához kapcsolódó teljes háttéripar is felsorakozik.

Az eddigi évek alatt megismert EV-GreenTech kiállítás – a tematika fejlődéséhez méltóan – ezentúl 101 EV Park – Nemzetközi Elektromobilitás Expo néven folytatja pályafutását az AMTS sokszínű forgatagában. A „zöld” pavilon főtámogatója és partnere az elektromos autók egyik legnagyobb hazai flottakezelője, a 101 EV Park.

A különböző autómárkák képviselőin keresztül a teljes, itthon elérhető modellpalettát megismerhetjük, a kétkerekűektől a haszongépjárműveken át a hajókig, emellett pedig az összes kapcsolódó szolgáltatás és témakör – töltés, infrastruktúra, megújuló energia, fenntarthatóság, tudomány és technológia, klímavédelem, akkumulátor technológia, sőt, még a tuning is – helyet kap az expo keretei között.

A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az igénybe vehető szolgáltatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel is, amelyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Ez pedig még nem minden: a pavilon saját, központi színpadot is kap, ahol számos ismert közéleti személyiséggel találkozhat majd a nagyérdemű. A kiállítók színes előadásokon és konferencia jellegű beszélgetéseken keresztül nyújtanak idegenvezetést a környezettudatosság és innováció világába.

Mind az elektromos autó tulajdonosok, mind az ilyen típusú jármű vásárlása előtt állók számára remek átfogó program a Nemzetközi Elektromobilitás Expo, mely első alkalommal kap teljes pavilont az AMTS területén. Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói bizalom erősítése érdekében pedig a kiállítás egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén.

A 101 EV Park – Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS tíz önálló rendezvényével és összes programjával együtt, egyetlen közös belépővel látogatható, május 27-29. között a Hungexpón. A jegyek – melyekkel akár egy sportautó is megnyerhető – akár a helyszínen, akár kedvezményes online elővételben megvásárolhatók, a www.amts.hu weboldalon.

További infók: https://www.amts.hu/hu/programok/nemzetkozi-elektromobilitas-expo-85

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb