fbpx

Újabb limitált szériás Lexus LC-t dobnak piacra

Duna Auto

A V8-as benzines és V6-os, negyedik generációs multi-stage hibrid hajtással is elérhető LC újabb limitált szériás kiadással jelentkezik. Az egyedi Terrán Khaki árnyalatú fényezéshez kéttónusú, különleges Cserzett bőr/Fekete borostyán színpárosítást kínáló utastér, anilinbőr ülések, és Alcantara ajtóbetétek társulnak.

A különleges karosszériaszíneket felvonultató, korlátozott darabszámú kivitel még érettebb formába öltözteti a különleges kupét, miközben az LC műszaki tartalma és kvalitásai változatlanok maradnak. A külső legfeltűnőbb újdonsága a kizárólag a Limited Edition változathoz kínált Terrán Khaki fényezés: ez a visszafogott, ugyanakkor feltűnő és különleges zöldes árnyalat minden nézőpontból kiemeli az LC vonalait. Az autó látványos megjelenést kétszínű, 21 colos keréktárcsák teszik teljessé.

Az utastér is hasonlóan mutatós, mivel a kétszínű burkolatok nem csupán a formákat hangsúlyozzák ki hatásosan, hanem a felületek és a részletek kidolgozási minőségét is kiemelik. A tíz irányban elektromosan állítható üléseket puha és finom tapintású anilinbőr borítja: ez a Lexusnál elérhető legmagasabb minőség. Az egyedi, cserzett bőrszínű belső árnyalat szintén kizárólag a Limited Edition sajátja, és remekül illik hozzá a sötétebb Alcantara az ajtókárpitokon. Az ülések kontrasztjaként a kormány, a középkonzol, az ajtók és a műszerfal burkolata fényes fekete bőrből készül, a fekete elemek különösen pontos és látványos barna varrása pedig harmóniát teremt az eltérő, de egymást kiegészítő színek között.

A Lexus LC Limited Edition küszöbburkolatai is egyediek: lézermetszésű formaelemeik a féklámpák vonalaira rímelnek, és minden egyes ajtónyitáskor finoman figyelmeztetnek az autó különlegességére is. A Limited Edition kivitel hajtáslánca már ismerős: az LC 500 változatban egy 5,0 literes V8-as benzinmotor hajtja, sebességváltója tízfokozatú Direct Shift automata, az öntöltő hibrid változatot (LC 500h) pedig a piac egyetlen Multi Stage Hybrid rendszere mozgatja, 3,5 literes V6-os benzinessel és elektromotorral.

A különleges Terrán Khaki árnyalat mellett az európai piacokon még idén októberben megjelenő Limited Edition Grafitfekete és Sonic Titánium fényezéssel is megrendelhető lesz az LC. A 2020-as Lexus LC 500 Limited Edition modellváltozat 2019 októberében jelenik meg az európai márkakereskedésekben.

Ezt is olvasd el!
[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1493146727484095″ bottom=”30″]
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb