Duna Autó Zrt.

“ONE Million” modell érkezik a Touaregből

A Volkswagen a különleges kivitelű “ONE Million” modellel ünnepli az eddig legyártott egymillió Touareget. Az exkluzív felszereléseket tartalmazó jubileumi kivitellel tovább bővül a zászlóshajó kínálata.

2002 végétől a Touareg a Volkswagen modellkínálatának szerves része. A Volkswagen egy stílusos, különleges modell bemutatásával ünnepli az egymillió Touareg gyártását. A különlegességekhez tartozik a teljesen új Sechura bézs (opcionális) fényezés és a két új – a 20 colos, polírozott Bogota és a 21 colos adamantium ezüst Suzuka – keréktárcsa¬. Az ízléses külsőt tovább gazdagítja a sötétített hátsó lámpa, a csúcsminőségű küszöbpanel “ONE Million” felirattal és a B oszlopon elhelyezett “ONE Million” embléma. A kerékjárati elemeket és a diffúzort is fényes feketére festették. A különleges modell rendelhető az R-Line Black Style külsőcsomaggal, amely tartalmazza például az ezüst színű külső tükröket is.

Az autó belseje sem kevésbé stílusos: erről többek között az exkluzív Puglia bőr üléshuzatok gondoskodnak, amelyeket olajfalevél-kivonattal színeztek. Az első ülések felső részét és az ajtók belsejét csúcsminőségű borostyánbarna gyémántmintázatú varrással díszítették. Ezeket az elegáns mintákat megtaláljuk a műszerfalon, a kormánykeréken, és a váltókaron is.

Még a jármű kulcsát is csúcsminőségű Puglia bőrrel vonták be. Az eleganciát tovább erősítik a Silver Wave díszítőelemek és a teljesen digitális Innovision Cockpit műszerfal. Ez utóbbi az autó belsejének fókuszpontja, képernyőjéről vezérelhető többek között a légkondicionáló berendezés és az ülésfűtés. Ennek a különleges, Magyarországon nem forgalmazott “ONE Million” modellnek az ára 80 880 eurónál kezdődik (a Touareg V6 TDI) 210 kW/286 LE motorral).

A Touareg típust kizárólag a Volkswagen szlovákiai összeszerelő üzemében, Pozsonyban gyártják, és már a 2002-ben gyártott első Touareg modell is a csúcstechnológiát képviselte. Ennek a felsőkategóriás típusnak köszönhetően a Volkswagen a világ legszélesebb kínálattal rendelkező márkái közé került, mely minden fontos szegmensben kínál járműveket a városi kisautótól a csúcsminőségű SUV típusig.

A Touareg gyorsan népszerű típus lett: majdnem egymillió autós választotta az első, majd (2010-től) a második generációs típust. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi harmadik generáció is ezt a sikeres utat követi a műszaki fejlesztések új sorával, a hiteles és dinamikus SUV arculatával, és a magasfokú mindennapi használhatóságával. Az új Touareg maximális vontathatósága 3,5 tonna. A legújabb generáció számos újdonsággal, innovatív műszaki megoldással, például teljes connectivity-szolgáltatással és részben automatizált vezetési funkciókkal rendelkezik, amelyek tovább fokozzák a jármű kényelmét és dinamikáját.

motortisztítás
Cimkék
Lotus Cleaning tesztelok.hu

Javasolt cikkek

Ez is érdekelhet

Close
Back to top button
Close