fbpx

Családbarát Szolgáltató Hely címet kapott a Duna Autó

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) elismerésében részesült nemrég a Duna Autó Zrt. Az idén 30 éves vállalat elnyerte a Családbarát ország projekt keretein belül a Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát. Ez a védjegy hitelesen bizonyítja, hogy tulajdonosa szolgáltatásai családbarát szemléletűek, egyúttal pedig a cég társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

Családi vállalkozásként működésünk alapját is a család teszi ki” – kezdte Ormos Péter, az idén 30 éves Duna Autó Zrt. igazgatója. „Amellett, hogy egy-egy család esetében már a 3. generáció is nálunk dolgozik, az egész vállaltunkra úgy tekintünk, mint egy nagy családra. Munkavállalóink mellett ügyfeleinkről sem feledkezünk meg. 30 éves története alatt a Duna Autó mindig is az ügyfélélmény koncepcióját követte, melynek lényege, hogy örömet kell szerezni az ügyfeleknek és nem terméket eladni. Ezért nem csak teljes körű szolgáltatást kínálunk számukra, de figyelembe vesszük családi körülményeiket is – legyen szó például a gyermekkocsival való akadálymentes közlekedésről vagy kijelölt pelekánzóhelyről.

2019-ben kizárólag a Bronz fokozatra lehetett pályázni a CSBO-nál, amit a Duna Autó Zrt. el is nyert. A minősítés kifejezi az óbudai vállalat elkötelezettségét a családbarát szemléletű működés iránt, valamint alátámasztja az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét. A Bronz fokozatra épülő Ezüst és Arany minősítések fokozatosan kerülnek bevezetésre 2020-tól.

forrás: dunaauto.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb