Milyen előnyei vannak, ha regisztrálja cégét nálunk?

  • havi 100.000 oldalmegtekintő találhat Önre
  • a megjelenés az elhelyezett linkek alapján javítja a Google organikus találati listában való megjelenését a weboldalának, így még több érdeklődő találja Önt meg

Kiegészítő megjelenési lehetőségek (feltétele az alap cégregisztráció):

  • regisztrációt követően hatékony kiegészítő hirdetési lehetőségekkel akár a főoldalon is megjelenhet kiemelt partnereinknél, illetve képes hirdetési felületeinken
  • elhelyezheti PR cikkét, mely cégét és szolgáltatását mutatja be.
  • lehetősége van a szerkesztőségi cikkekben a választott kulcsszavakra hivatkozást elhelyezni az Ön webhelyére mutató linkkel, mellyel tovább erősítheti a keresőkben való helyezését.
  • mérésekkel, statisztikákkal tudjuk Önnek megmutatni, hogy a megjelenése, hirdetése oldalunkon valóban eléri-e a célcsoportját!

Hogyan működik?

A regisztrációs űrlapon többek között megadhat egy szöveges bemutatkozást, az elérhetőségeit és a nyitva tartását is, így az érdeklődők azonnal minden fontos adatot megtudhatnak a szolgáltatásairól! Továbbá külön díjazás fejében választhat kiegészítő megjelenési, hirdetési lehetőségeink közül.

Mennyibe kerül ez a megjelenés?

Alap cégregisztráció 1 évre: 18.000 Ft+ÁFA

A kiegészítő hirdetési lehetőségek kapcsán kérje egyedi árajánlatunkat.


Legyen ott, ahol az ügyfelei keresik! A tesztelok.hu cégregiszterében!

Amint megrendelését regisztrálták kollégáink, e-mailben értesítjük az előfizetési díj rendezésének lehetőségéről, miután ez megtörtént, elektronikus számlával igazoljuk a vásárlást, majd aktiváljuk a megjelenést a Cégtalálóban!

Cég alapadatai

Telephelyhely adatai

Cégbemutató

Számlázási adatok

Kép vagy logó feltöltése