Bemutatkozik a tesztelok.hu autójogásza, Dr. Barta Anita

Duna Auto

Dr. Barta Anita vagyok és a 10. éve dolgozom az autós szakmában. Már gyermekkoromtól kezdve egész életemet végig kísérték az autók és mindennapjaim meghatározó részévé váltak. Ez köszönhető autós családi vállalkozásunknak, a Barta Cégcsoportnak, melynek jelenleg is munkatársa, 2017 óta pedig részben tulajdonosa vagyok.

Az autók szeretete és a szakmával kapcsolatos elhivatottság motiváltságaként 3. diplomám megszerzése után úgy döntöttem, továbbtanulok, és a jogi diplomámat is megszerzem. Célom az autós területen megszerezhető jogi tudás teljes elsajátítása volt.

Jelenleg autójogászként dolgozom és feladatomnak érzem az éveim alatt elsajátított autós szakmai tudás és a jogi téren megszerzett tudás egyesítését a célból, hogy a lehető legmagasabb szintű tájékoztatást nyújtsam ügyfeleinknek. Az autós szakmában eligazodni nehéz, akár autóvételről, eladásról, hitelfelvételről, autóbérlésről vagy közlekedési ügyről akár garanciális igényérvényesítésről beszélünk, számos kérdés merülhet fel e területen.

Hitvallásom, hogy a kérdéses helyzetben lévő személyek számára megfelelő iránymutatást nyújtsak mindkét terület /jogi és autós szakmai/ felhasználásával. Célom, hogy nem túlbonyolítva, hanem életszerű, használható tanácsokkal lássam el a kedves ügyfeleket.

Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal! A legégetőbb kérdésköröket a tesztelok.hu-n is megosztjuk az olvasóközönségünkkel.

Email: info@autojogasz.hu

Web: www.autojogasz.hu www.dr-bartaanita.hu

zparts autóalkatrész
'Fel a tetejéhez' gomb