fbpx

10. Jubileumi KGST Party – Nyíregyháza

Duna Auto

Nem mondom, hogy szülővárosomban, de egy számomra nagyon kedves és egyben a lakóhelyemen is rendezték meg a már-már megszokott KGST Party-t, ahol számos keleti csoda mutatkozik be. Idén vettem részt elöször autósként a találkozón és egész jól szórakoztam, noha az éjszakai mulatozásokból kimaradtam. (talán nem is baj, talán baj ezt nem tudom).

A találkozó összességében színvonalas volt, számos új barátságot, ismeretséget kötött és jó volt kicsit beszélgetni, eszmét cserélni hasonló autóstársakkal. A programok színesek voltak, így a kutyásbemutatótól kezdve a RozsdaTV Premier-jéig mindenki hozzátett a “Party-hoz”, mint a végén megtudtuk sajnos utoljára. :( Emiatt kicsit savanyú a szőlő, nem tudni melyik lesz az a rendezvény 2013-ban ami képes lesz pótolni ezt a rengeteg mindent. A találkozó Országos Skoda találkozó is volt egyben, így nem csoda hogy közel 400 autó érkezett és a nyíregyházi felvonuláson 20 percig tartott míg a kocsisor átvonult. Azt hiszem ez mindent elárult, nagyon élveztem.

kgst ottomobilIMG_8893IMG_8808IMG_8806IMG_8999

Körby is élvezte szegénykém az utolsó pillanatig… szó szerint… már majdnem hazaindultam, mikor induláskor szó szerint felrobbant a hűtés. Nem ez nem vicc, ez a rész a feketeleves. Akkorát szólt, hogy a lámpakarikám is leesett kint, a ventillátor elrepült és darabokra robbant a motortérben. Egyelőre nem tudom, hogy tett-e kárt másban is, érdekesen viselkedik azóta az autó. Hálistennek volt segítség, innen is köszönöm Apának, aki elhozta a korábban kiszerelt motort, amiről az éjszaka közepén tudtunk lementeni alkatrészt és azt berakni. Működünk hálistennek, bár picit vinnyogós hangja van és talán picit lomhább is :S Szval nem érzem az igazinak, de meglátjuk… lehet hogy csak a csendesebb motor után furcsa ismét ez a zaj és régen a ventillátor is hangos volt. :S Sokan csodájára jártak a robbanásnak, sokan mondták hogy ilyet még nem is láttak.

Mindig velem történik valami… a lényeg mondjuk, hogy nulla forintot kellett egyelőre rákölteni a balesetre. kopp-kopp… ezt nem akarom elkiabálni. Az éjszakai szerelést egy új ismerősöm “követte el” akinek szintén szeretném megköszönni, pont kapóra jöttünk egymásnak neki ugyanis egy kipufogó leömlőre volt szüksége amivel sikerült segítenem neki. :)

Ezt leszámítva tényleg nagyon jó volt, köszönöm a szervezőknek!
szerző:
Vásárhelyi Tibor
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb