Milliós kedvezményekkel készül az Opel Fábián a hétvégére

Legyen szó SUV-ról, kisautóról, vagy 7 üléses „nagycsaládiról”, május 17-én és 18-án minden érdeklődő megtalálhatja számításait a Fábián Kft.-nél, ahol ezúttal az Opel modellek árából vágtak le igen jelentős összegeket. A kétnapos akció időtartama alatt meghosszabbított nyitvatartással várják az érdeklődőket, a felmerülő kérdéseket azonban akár már most is fel lehet tenni a részletekkel kapcsolatosan.

A „Milliós hétvége” számos típust vonultat fel, köztük az Opel Grandland X Design Line-t, ami 1.6 milliós kedvezménnyel vásárolható meg, de a Crossland X árából is sikerült lefaragni, 4.699.999-ért vihető haza. Az Astra sem maradhatott ki a sorból, a 4.55 milliós sedan mellett a Corsa Best 3.799.999 forintos árcédulája is kedvező. Akiknek több helyre és ülésre van szükségük, azoknak pedig ott az Opel Combo Life Best, melynek 5.75 millió forintra mérsékelték az árát.

Duna Autó

A jubileumi Best modellekre a kedvezmény mellett 5 év garanciát is vállalnak, valamint 30% kedvezményt adnak minden eredeti Opel tartozékra. Részleteket az alábbi linken találhattok, ahol az akciós modellek felszereltséglistája is megtalálható.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1471145159684252″ bottom=”30″]

(x)

zparts autóalkatrész
Cimkék
Lotus Cleaning tesztelok.hu

Javasolt cikkek

Back to top button
Close