Autó Triplex Kft.

Devil a nyakunkon! Motor bent!

Még mindig nem vagyok nyugodt… nagyon sokat haladtunk ma, amiért itt szeretnék köszönetet mondani Zsoltinak, de még mindig nem vagyok nyugodt. Motor visszaköltözött, a vezetékeket megigazítottam, a trafókat bekötöttem az új helyére, a tank alját újrafújtam és még nagyon sok minden mást megcsináltam de még bőven van mit tevékenykedni… eközben Zsolti egy felnit/kereket meg is csinált… De baj az még mindig van.
1

 

20140609_142016

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

De ott van még jó néhány csiszolás, és még nyalánkságok mint pl az elektromos hálózat. Jó hír hogy az indexek, vészvillogó, helyzetjelző, világítás rendben van, viszont más nem nagyon megy. :( Sajnos valahol elvesztünk a kábelrengetegbe és a töltést jelző led nem akar világítani, noha gyújtás van… indítani nem tudunk mert nincs gyújtókábel és hosszú tápkábel sem sajnos. Így igazából nem tudom, hogy most az izzóval és annak elektromos kábelezésével van a baj vagy máshol van valami nagy katyvasz :S
Ez nagyon neccesen lesz kész… viszont szerintem a felni nagyon állat szépek lettek! :) Már most imádom őket! :) Vélemény?

Vásárhelyi Tibor

Kapcsolódó tartalmak

Ez is érdekelhet

Close